Cryptodiefstal
Ondersteuning in nood

Heeft u te maken met cryptofraude? Werd u gehackt en zijn criminelen met uw crypto aan de haal gegaan?

Diefstal

Merkt u op dat er cryptomunten uit uw wallet verdwijnen? Dan is het mogelijk dat hackers uw cryptovaluta overmaken naar hun eigen wallet.

Cryptojacking

Criminelen installeren een programma op vaak bezochte websites waarmee ze kunnen ‘minen’ via uw computer wanneer u de website bezoekt.

Kwetsbaarheid

Deze digitale munt zorgt voor een zekere kwetsbaarheid. Daarom is het belangrijk dat u oppast voor criminelen die vaak moeiteloos met uw crypto aan de haal kunnen gaan.

Cryptodiefstal

Heeft u te maken met cryptofraude?

Werd u gehackt en zijn criminelen met uw crypto aan de haal gegaan? Helaas is dit een steeds vaker voorkomend probleem waar we ook zelf al mee te maken hadden. Indien u meer dan 10 000 euro bent kwijtgespeeld door hackers, dan zijn wij er om u bij te staan met het zoeken naar oplossingen.

Onder crypto verstaan we allerlei soorten digitale munten zoals bitcoins, ethereum, … Wanneer u aangifte doet bij de politie omdat uw (digitale) geld gestolen werd, dan is het belangrijk dat u gedetailleerde informatie kunt meegeven om uw dossier op te starten. Bij cryptodiefstal zorgen we er dus voor dat u als slachtoffer een aanspreekpunt heeft of een hulplijn kunt inschakelen om u de nodige informatie te verschaffen opdat u bij de politie zo snel en efficiënt mogelijk geholpen zou worden.

Kunt u onze hulp gebruiken? Neem dan via mail contact met ons op en licht uw probleem toe. Wij zoeken uit waar uw cryptomunten gehackt werden en naar welke account ze overgebracht werden. Wij volgen als het ware het spoor van het digitale adres tot we aan een ‘exchange of broker’ komen, en bezorgen u alle mogelijke informatie om door te geven aan de politie.

Heeft u nog vragen over cryptodiefstal of cryptofraude?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. We voorzien u graag van wat extra uitleg zodat u precies weet wat wij voor u kunnen betekenen!

Contacteer ons
call-to-action